Inställda möten i Västerås 2 april 2020 Ledningsgrupp och Verksamhetschefsgrupper

De gemensamma mötena i Västerås 2 april ställs in. Dels mötet med verksamhetschefer, dels mötet med den sjukvårdsregionala gruppen för kunskapsstyrning. På grund av läget med coronavirus covid-19 är våra regioner restriktiva med resor, att genomföra digitala möten är inte aktuellt i dessa fall.

Vi återkommer med information om nytt tillfälle, det är viktigt med gemensamma träffar där utbyte av erfarenheter och fortbildning står i fokus.

Generell information om inställda möten och konferenser:
Samverkansnämnden Uppsala Örebro sjukvårdsregion följer de rekommendationer som myndigheterna ger, men kan också ställa in av andra skäl. Många regioner har exempelvis reseförbud under kortare eller längre tid. Dessutom finns förståelse för att i situationer som dessa behöver medarbetare ofta vara på plats i sina ordinarie uppdrag. Om ett möte eller konferens ställs in meddelas alltid deltagarna och aktuellt nätverk.

Kontaktperson:PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmV2YS1sZW5hLmFzcGV0b3JwQHJlZ2lvbnZhcm1sYW5kLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPkV2YS1MZW5hIEFzcGV0b3JwPC9hPg==

Login